Ne érd be kevesebbel! Legyen ALL-IN-ONE weboldalad!

 

Te pontosan tudod, hogy mi kell egy 100%-os weboldalhoz? Ha a válaszod “nem”, akkor sincs gond mert a NETMIX-nél csak és kizárólag teljes értékű – ALL-IN-ONE – weboldalak születnek.

A NETMIX-nél céges bemutatkozó, portfólió weboldalak készülnek, ahol a látogatók megismerhetnek Téged, a cégedet, szolgáltatásaidat és felvehetik Veled a kapcsolatot, feliratkozhatnak a hírlevedre.

Weboldal eszközök

Miből áll egy weboldal?

 

Mindenki tudja, hogy mi az a weboldal. Kevesebben tudják azt hogyan kell tárhelyet üzemeltetni, domain-t regisztrálni, céges email-t beállítani, telepíteni a szükséges fájlokat, a megfelelő technikai és biztonsági műveleteket elvégezni. Még kevesebben pedig hogy mi kell egy teljes, működőképes, hirdethető és a végén profitáló weboldalhoz.

Mi kell egy weboldalhoz? (kulcsszavakban): tárhely, domain, email, HTTPS/SSL, WordPress, premium sablon, pluginek, Analytics, Facebook Pixel, Google Ads, Search Console, Google Cégem, Google Maps, kulcsszó kutatás, szövegírás, design, pagespeed optimalizáció, reszponzív megjelenés, tartalom, képszerkesztés, biztonság – tűzfal, cache…

Nézzük hogyan lesz 100%-os weboldalad!

Avagy mit kapsz a NETMIX-nél?

A tárhely és a domain első éves díját átvállalom, ami máris 15.000 forint ajándékot jelent! Olvass tovább és ismerd meg a teljes ajánlatot!

A Premium WordPress sablon ára 25.000 forint, amit szintén ajándékba adok. Ennek egyszeri díja van vagyis nem kell többet fizetned érte.

Ez igen! Felveszem a kapcsolatot

Google szolgáltatások integrációja

A weboldal készítés kötelező része a Google eszközeinek bekötése, amivel növelheted vállalkozásod sikerét! Ezek nélkül nem találsz ki az internet útvesztőjéből. Nem hiányozhatnak egyetlen NETMIX weboldalból sem!

Google Analytics

Ezzel méred a weboldalad működését. Például tudod, hogy mennyi látogatód van és honnan jöttek. Rengeteg mindenre használható.

Google Cégem

Van üzleted, irodád vagy székhelyed, ahol találkozol az ügyfeleiddel? Ideje, hogy megjelenj a térképen és fogadd a véleményeket.

Webmester eszközök

A keresőoptimalizálás alap feltétele, hogy pontosan lásd hogyan jelensz meg a weboldaladdal. Search Console a legnagyobb segítség.

Keresőoptimalizált weboldal készítés?

 

Nem spórolom ki a weboldaladból a legfontosabb SEO beállításokat sem. Ez már összetett téma, de az elkészült weboldalad át fog menni a SEO teszteken!

Szövegírás

A legfontosabb aloldalakon kívül (főoldal, rólunk, kapcsolat, szolgáltatások), a további szolgáltatás oldalak teljes kidolgozása is a weboldalhoz tartozik. Miért hiányozna?

Kulcsszó kutatás

Ahhoz, hogy elsőre jól indulj el az online úton, nem árt, ha egy alapvető kulcsszó kutatás segítségével kideríted hogyan keresik az emberek a szolgáltatásaidat.

Sebesség optimalizáció

Hallottad már, hogy a Google előnyben részesíti a gyorsan betöltődő oldalakat? A látogatóid is örülni fognak, ha nem kell órákat várni mire betölt. A PageSpeed-el akár le is tesztelheted a jelenlegi honlapodat.

Weboldal sebesség

Technikai SEO

Képek optimalizálása, title és meta tag-ek, átirányítások, cache, gzip, duplikációk, szép URL-ek, no-index, hreflang, struktúrált adatok, sitemap avagy oldaltérkép – minden, ami kell.

Túllövök a célon: legyen 120% !!!

Mi történik a weboldal készítés után?

 

Sokan félnek attól, hogy mi lesz, ha átadás után valamit változtatni kell a weboldalon. Esetleg egy új marketing kampányt kellene kidolgozni, de a régi fejlesztőt nem lehet elérni… Vagy egyszerűen elkészült a weboldal és meg kellene hirdetni, hogy pénz is legyen belőle…

A NETMIX-nél nem hagylak magadra: weboldal fejlesztés elérhető kedvezményes havidíjas vagy órabéres konstrukcióban. A professzionális online marketing csomagokból pedig mindenki kedve szerint válogathat. SŐT! Ha alapból marketinggel kéred a weboldalt, akkor akár 50.000 forintot is spórolhatsz!

Van még kérdés?

Ha igen, akkor ne tartsd magadban! Kattints és tedd fel a kérdéseid! Ha pedig belevágnál, akkor szintén csak egy gombnyomásra vagy…

Kérdésem van Belevágok, kérem a weboldalam!

Weboldal készítés árak

 

Az árakat tájékoztató jelleggel tüntetem fel és a 2019-es évre vonatkoznak. Minden árhoz 0% ÁFA tartozik (alanyi adó mentes). Minden esetben érdemes árajánlatot kérni. Egy hónapban maximum 1 weboldal készítés projektet vállalok, hogy sikeresen megtartsam a NETMIX minőséget…

ALAP All-in-one weboldalkészítés
250.000 Ft
Megtakarítás: 0 forint
Minden, ami egy profi weboldalhoz kell
1 hónap NETMIX garanciával?
Vállalkozói szerződéssel
Alanyi adó mentes számlával
Google hirdetés
Facebook hirdetés
Marketing kampány nélkül
Összesen: 250.000 forint
All-in-one weboldalkészítés + Google hirdetés
330.000 Ft
Megtakarítás: 20.000 forint
Minden, ami az ALL-IN-ONE csomagban benne van
+
Google Ads fiók felépítése 100.0000 forint értékben
Két hónap INGYENES Google hirdetés kampányoptimalizálás
15.000 forintos ajándék kuponnal
Összesen: 330.000 forint (350.000 Ft helyett)
All-in-one weboldalkészítés + Google és Facebook hirdetés
350.000 Ft
Megtakarítás: 50.000 forint
Minden, ami az ALL-IN-ONE + Google hirdetés csomagban benne van
+
Facebook hirdetés fiók felépítése 50.000 forint értékben
Megtakarítás 50.000 forint
Dupla marketing szolgáltatással
Összesen 350.000 forint (400.000 forint helyett)