Minden NETMIX weboldalhoz ajándék tárhely, domain regisztráci és premium kinézet jár 40.000 forint értékben.

Sőt! Ha Online marketinges csomagban kéred az új weboldalad, akkor további kedvezményekre teszel szert…

Részletek

Ne érd be kevesebbel! Legyen ALL-IN-ONE weboldalad!

 

Te pontosan tudod, hogy mi kell egy 100%-os weboldalhoz? Ha a válaszod „nem”, akkor sincs gond mert a NETMIX-nél csak és kizárólag teljes értékű – ALL-IN-ONE – weboldalak születnek.

A NETMIX-nél céges bemutatkozó, portfólió weboldalak készülnek, ahol a látogatók megismerhetnek Téged, a cégedet, szolgáltatásaidat és felvehetik Veled a kapcsolatot, feliratkozhatnak a hírlevedre.

Weboldalak készítés
Weboldal eszközök

Miből áll egy weboldal?

 

Mindenki tudja, hogy mi az a weboldal. Kevesebben tudják azt hogyan kell tárhelyet üzemeltetni, domain-t regisztrálni, céges email-t beállítani, telepíteni a szükséges fájlokat, a megfelelő technikai és biztonsági műveleteket elvégezni. Még kevesebben pedig hogy mi kell egy teljes, működőképes, hirdethető és a végén profitáló weboldalhoz.

Mi kell egy weboldalhoz? (kulcsszavakban): tárhely, domain, email, HTTPS/SSL, premium kinézet, pluginek, Analytics, Facebook Pixel, Google Ads, Search Console, Google Cégem, Google Maps, kulcsszó kutatás, szövegírás, design, pagespeed optimalizáció, reszponzív megjelenés, tartalom, képszerkesztés, biztonság – tűzfal, cache…

Nézzük hogyan lesz 100%-os weboldalad!

Avagy mit kapsz a NETMIX-nél?

20%

A tárhely és a domain első éves díját nem kell fizetned, ami máris 15.000 forint ajándékot jelent! Olvass tovább és ismerd meg a teljes ajánlatot!

40%

60%

A Premium kinézet ára 25.000 forint, amit szintén ajándékba kapsz. Ennek egyszeri díja van vagyis nem kell többet fizetned érte.

Ez igen! Felveszem a kapcsolatot

Google szolgáltatások integrációja

 

A weboldal készítés kötelező része a Google eszközeinek bekötése, amivel növelheted vállalkozásod sikerét! Ezek nélkül nem találsz ki az internet útvesztőjéből. Nem hiányozhatnak egyetlen NETMIX weboldalból sem!

80%

Google Analytics

Ezzel méred a weboldalad működését. Például tudod, hogy mennyi látogatód van és honnan jöttek. Rengeteg mindenre használható.

Google Cégem

Van üzleted, irodád vagy székhelyed, ahol találkozol az ügyfeleiddel? Ideje, hogy megjelenj a térképen és fogadd a véleményeket.

Webmester eszközök

A keresőoptimalizálás alap feltétele, hogy pontosan lásd hogyan jelensz meg a weboldaladdal. Search Console ebben a legnagyobb segítség.

Keresőoptimalizált weboldal készítés?

 

Nem maradhatnak ki a weboldaladból a legfontosabb SEO beállítások sem. Ez már összetett téma, de az elkészült weboldalad át fog menni a SEO teszteken!

100%

Szövegírás

A legfontosabb aloldalakon kívül (főoldal, rólunk, kapcsolat, szolgáltatások), a további szolgáltatás oldalak teljes kidolgozása is a weboldalhoz tartozik. Miért hiányozna?

Kulcsszó kutatás

Ahhoz, hogy elsőre jól indulj el az online úton, nem árt, ha egy alapvető kulcsszó kutatás segítségével kideríted hogyan keresik az emberek a szolgáltatásaidat.

Sebesség optimalizáció

Hallottad már, hogy a Google előnyben részesíti a gyorsan betöltődő oldalakat? A látogatóid is örülni fognak, ha nem kell órákat várni mire betölt. A PageSpeed-el akár le is tesztelheted a jelenlegi honlapodat.

Weboldal sebesség

Technikai SEO

Képek optimalizálása, title és meta tag-ek, átirányítások, cache, gzip, duplikációk, szép URL-ek, no-index, hreflang, struktúrált adatok, sitemap avagy oldaltérkép – minden, ami kell.

Lőjünk túl a célon: legyen 120% !!!

 

Mi történik a weboldal készítés után?

 

Sokan félnek attól, hogy mi lesz, ha átadás után valamit változtatni kell a weboldalon. Esetleg egy új marketing kampányt kellene kidolgozni, de a régi fejlesztőt nem lehet elérni… Vagy egyszerűen elkészült a weboldal és meg kellene hirdetni, hogy pénz is legyen belőle…

A NETMIX-nél nem maradsz magadra: weboldal fejlesztés elérhető kedvezményes havidíjas vagy órabéres konstrukcióban. A professzionális online marketing csomagokból pedig mindenki kedve szerint válogathat. SŐT! Ha alapból marketinggel kéred a weboldalt, akkor akár 50.000 forintot is spórolhatsz!

Van még kérdés?

Ha igen, akkor ne tartsd magadban! Kattints és tedd fel a kérdéseid! Ha pedig belevágnál, akkor szintén csak egy gombnyomásra vagy…

Belevágok, kérem a weboldalam! Kérdésem van

Weboldal készítés árak

 

Az árak nettó árak, nem tartalmazzák a 27%-os ÁFA-t és nem minősülnek ajánlattételnek. Egyedi esetekben változhatnak.

40.000 forintos ajándékcsomaggal: minden NETMIX weboldal 25.000 forintos premium kinézetet, 15.000 forintos tárhelyet / domain regisztrációt kap.

ALAP All-in-one weboldal készítés
250.000 Ft
Megtakarítás: 0 forint
Minden, ami egy profi weboldalhoz kell
NETMIX örök garanciával?
Vállalkozói szerződéssel
Alanyi adó mentes számlával
Google hirdetés
Facebook hirdetés
Marketing kampány nélkül
Összesen: 250.000 forint
All-in-one weboldal készítés + Google hirdetés
330.000 Ft
Megtakarítás: 20.000 forint
Minden, ami az ALL-IN-ONE csomagban benne van
+
Google Ads fiók felépítése 100.0000 forint értékben
Két hónap INGYENES Google hirdetés kampányoptimalizálás
15.000 forintos ajándék kuponnal
Összesen: 330.000 forint (350.000 Ft helyett)
All-in-one weboldal készítés + Google és Facebook hirdetés
350.000 Ft
Megtakarítás: 50.000 forint
Minden, ami az ALL-IN-ONE + Google hirdetés csomagban benne van
+
Facebook hirdetés fiók felépítése 50.000 forint értékben
Megtakarítás 50.000 forint
Dupla marketing szolgáltatással
Összesen 350.000 forint (400.000 forint helyett)