Webáruházak fajtái

Azért kezdem ezzel, mert sokaknak fejfájást okoz, hogy milyen webáruházat válasszon. Van “olcsó” és “drága” vagy havidíjas. Mindenki szeretné elsőre jó helyre tenni a pénzét… 10 éve foglalkozok webáruházakkal, most csak gyorsan összefoglalom Neked a lényeget.

A lényeg: NINCS tökéletes webáruház. A legdrágább az a webáruház, amelyik nem működik…

Pont ezért létezik legalább 150 féle webáruház motor, mert nincs rá jó recept, nincs olyan, ami mindenkinek megfelel. Nézzük milyen lehetőségeid vannak:

  1. “Bérlős áruházak”: azért jók, mert könnyű elkezdeni. Fejlesztések általában vannak de lassúak, az alap kinézet együgyű, hogy lehessen majd súlyos összegeket kérni az egyedi megjelenésért. Előnyük, hogy össze vannak kötve a népszerű szolgáltatókkal (futárszolgálatok, hírlevelezők, stb) – de néha hiányosan. Száz ezrekért kérhetsz egyedi fejlesztéseket, de akkor már lépjünk is a következő szintre, mert ennyi erővel már ott is kezdheted. (Nemzetközi szinten jobb a helyzet, de most ezzel itt nem foglalkozok.)
  2. Bérelt szerverre telepített webáruház alkalmazás: az elkészítése több idő és költségesebb is. Viszont alapból megkapod az egyedi, modern kinézetet és a fejlesztési lehetőségeket, tekintve, hogy ezek teljesen testre szabhatók (feltéve, ha ért hozzá az ember). Előny még, hogy egyszerű olyan embert találni, aki ért hozzá, hiszen manapság ez a legnépszerűbb webáruház opció.
  3. Teljesen egyedileg fejlesztett webáruház: ez a legjobb lehetőség, ha van több millió forintod elkészíttetni és további milliók, hogy egy vagy több fejlesztőt foglalkoztass 8 órában a cégedben. Multi cégek választása.

Webáruházak a NETMIX-nél

Én a második opciót vagyis a telepített webáruházat preferálom. Ennek az opciónak van a legjobb ár-érték aránya. Természetesen ebből is létezik sokféle, a NETMIX-nél a WordPress alapú WooCommerce webáruház motorral dolgozok.

Sokan sokfélét mondanak a WooCommerce-ről, nagyon meg lehet vele szenvedni, de hozzáértő kezek alatt dorombol, mint egy kiscica. Azt viszont érdemes észben tartani, hogy ez nem egy több milliós egyedileg fejlesztett webáruház, ami azt jelenti, hogy az alap csomagban korlátozott számú vagy bonyolultságú fejlesztés áll rendelkezésre. Ha pedig tovább fejlesztések szükségesek, akkor arra is van lehetőség a NETMIX havidíjas weboldal fejlesztés szolgáltatással 😉

A WooCommerce elképesztő mértékben testre szabható, rengetegen dolgoznak vele, emiatt pedig villámgyorsan fejlődik.

A WordPress-el karöltve pedig a tartalom marketing stratégia is adott, ami manapság a egyre nagyobb erővel bír.

Webáruház készítés árak

ALAP All-in-one webáruház készítés
500.000 Ft
Megtakarítás: 0 forint
Minden, ami egy profi webáruházhoz kell
1 hónap NETMIX garanciával?
Vállalkozói szerződéssel
Alanyi adó mentes számlával
Google hirdetés
Facebook hirdetés
Marketing kampány nélkül
Összesen: 500.000 forint két részletben
All-in-one webáruház készítés + Google hirdetés
580.000 Ft
Megtakarítás: 20.000 forint
Minden, ami az ALL-IN-ONE csomagban benne van
+
Google Ads fiók felépítése 100.0000 forint értékben
Két hónap INGYENES Google hirdetés kampányoptimalizálás
15.000 forintos ajándék Google kuponnal
Összesen: 580.000 forint két részletben (600.000 Ft helyett)
All-in-one webáruház készítés + Google és Facebook hirdetés
600.000 Ft
Megtakarítás: 50.000 forint
Minden, ami az ALL-IN-ONE + Google hirdetés csomagban benne van
+
Facebook hirdetés fiók felépítése 50.000 forint értékben
Megtakarítás 50.000 forint
Dupla marketing szolgáltatással
Összesen 600.000 forint két részletben (650.000 forint helyett)