NETMIX 2019 – bemutatkozás

 

 Üdvözöllek! Jancsovics Tamás vagyok a NETMIX.HU alapítója.

Szakmámat tekintve mérnök informatikus a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemről.

Az egyetem mellett, véletlenül kezdtem ismerkedni az online marketing világával, majd rájöttem, hogy a webfejlesztés és a marketing kombinációja az internet legütősebb fegyvere!

Hiszen, ha meg tudom csinálni a weboldalt és még látogatókat is tudok szerezni a lehető legjobb – konverzióra optimalizált – módszerekkel, akkor az egyet jelent a profittal és a győzelemmel. Ezzel a fegyverrel pedig bárki online megjelenését támogathatom.

Ennek a gondolatmenetnek a hatására született meg a NETMIX 2019-ben, ami nem csupán egy teljes körű, professzionális, online szolgáltatás, de egy ugródeszka is a nagyobb célok elérése érdekében…

Jancsovics Tamás

Jancsovics Tamás
Weboldal mérnök és online marketing specialista

Adószám: 69413230-1-33

A NETMIX célja

 

A cél pedig nem más, mint, hogy a “Powered by NETMIX” felirat a weboldalak láblécében egyet jelentsen minőségi és professzionális webes megjelenéssel!

Ennek elérése érdekében nem kerül átadásra hiányos weboldal, nem lényeg a minél több ügyfél és nincsen mellébeszélés sem. A NETMIX-nél minden weboldal úgy készül, mintha magamnak csinálnám.

Itt a minőség kerül előtérbe a sorozatgyártással szemben!

A NETMIX ügyfelei

 

A célközönségem olyan vállalkozók és cégek, akik nagyjából tisztában vannak azzal, hogy milyennek kell lenni egy weboldalnak, milyen lehetőségeik vannak az online marketingben, de akár egyetlen percet sem akarnak ezekkel foglalkozni, hiszen ezernyi más és fontosabb dolguk van.

Esetleg már megjárták jó néhány ügynökséggel, akik nem úgy csinálták a dolgokat, ahogyan kellett volna.

Vannak egyedi elképzeléseik, de szívesen hagyatkoznak a szakértői megoldásokra.

Tudják azt is, hogy az olcsóságnak bizony mindig nagy ára van, ezért hajlandóak többet befektetni, hogy végre minőséget kapjanak a pénzükért.

Tapasztalat

 

Az egyetemen rengeteg programozási nyelvvel ismerkedtem meg, de főleg a mérnöki gondolkodás módot sikerült a legjobban elsajátítani.

A diplomamunkám keretében csatlakoztam egy EU-s támogatást nyert nemzetközi projekthez, ahol a feladatom egy Android alkalmazás fejlesztése volt, akkor még JAVA nyelven.

A diploma után vetettem bele magam a PHP-ba és a webfejlesztésbe, de addigra már évek óta dolgoztam az online marketing-ben is.

Tettem ezt, az akkor még F1BOX néven ismert, FansBRANDS Forma 1 webáruház projekt menedzsereként. Nagyon hosszú utat jártunk be közösen az áruházzal: kipróbáltunk többféle webáruházat, tucatnyi ügynökséget, rengeteg szoftvert és marketing eszközt. Több millió forintnyi tudásanyagot vásároltunk a legnagyobb nevektől és folyamatosan optimalizáltuk az online megjelenésünket.

Igen! Én nem csak weboldalakat készítek, vagy marketing kampányokat menedzselek. Tudom azt is, hogy hogyan működik élesben egy valódi weboldal vagy webáruház. Ismerem az ügyfeleim ügyfeleinek problémáit és tudom azok megoldásait is.

A külső segítség

 

Grafikai (Photoshop) teendőkben és a Facebok hirdetések terén szoktam én is segítséget kérni. Mégpedig Nyíri Barnabástól, aki több éve kezel sikeresen webáruházakat akár nagy tételben, milliós büdzsével is. Mivel a Facebook szinte minden héten, de akár naponta is változik, ezért jó egy olyan ember a háttérben, aki percre kész a Facebook-os történésekkel.

Mivel Barni már sok éve ellát a közösségi médiás tanácsaival, ezért mostanra már tiszteletbeli NETMIX taggá avanzsált. Ezért van az, hogy ha a NETMIX-ről beszélek, akkor általában többes számot használok 😉

Kapcsolat

 

Ha segítség kell vagy tanács akkor nyugodtan keress minket email-ben, 1 munkanapon belül válaszolunk! Ha pedig nekiindulnál az online világnak, akkor csak kattints az “Árajánlat” gombra!

Eszközeim

 

HTML, CSS, JavaScript, PHP, PHPStorm, MVC, Scrum, Lenovo Thinkpad, i3-as PC, 22″-es Samsung LCD, Trello, Számlázz.hu