Miért a keresőoptimalizálás?

Hosszú távon tervezel vállalkozásoddal? Be akarod magad betonozni az internetes keresőkbe? Ha a válaszod igen, akkor szükséged van a SEO-ra. Search Engine Optimization – avagy keresőoptimalizálás. A laikus számára misztikum, nem csoda, hogy nem annyira népszerű szolgáltatás a fizetett hirdetésekkel szemben.

De álljunk meg egy percre! Ha a weboldalad jól van SEO-zva, akkor nincs többé szükséged arra, hogy fizess a látogatókért Adwords-ben vagy Facebook-on…

Ez persze ebben a formában nem igaz, hiszen minél több csatornán keresztül szerzel látogatókat, annál hatékonyabb leszel online. Az viszont tény, hogy az organikus találatokból érkezők konvertálnak a legjobban, őket pedig keresőoptimalizálás hatására jönnek a weboldaladra.

SEO a NETMIX-nél

  • A weboldalad felülvizsgálatával kezdem, aminek az eredménye egy SEO audit, ami tartalmazza a javítandó technikai elemeket.
  • Az esetleg hiányzó eszközöket integrálom a weboldalba, amivel később mérni lehet a keresőben való megjelenést.
  • Ezután jön egy átfogó kulcsszó kutatás és konkurencia elemzés, ami megmutatja, hogy milyen útvonalon kell haladni, hogy feljebb kerülj a keresőben.
  • Majd indul a szövegek javítása és az új szövegek, cikkek írása.
  • A folyamathoz hozzátartozik a weboldal esetleges átalakítására tett javaslatok. Ezek kivitelezését is vállalom, ha a NETMIX-nél készült WordPress alapú weboldallal rendelkezel.

Keresőoptimalizálás árak

A NETMIX-nél a SEO havidíjas szolgáltatás és érdemes hosszú távon igénybe venni, hiszen minden beállításnak és cikknek idő kell, amíg hatással van a keresőre (legalább 2-3 hónapra kell gondolni, de inkább fél – 1 év).

Ára 50.000 forint / hó (alanyi adó mentes számlával). 2019-ben az első 10 ügyfélnek viszont 40%-al olcsóbban, 30.000 forint / hó áron vállalom.