Miért a keresőoptimalizálás?

 

Hosszú távon tervezel vállalkozásoddal? Be akarod betonozni magad az internetes keresőkbe? Ha igen, akkor szükséged van a SEO-ra. Search Engine Optimization – avagy keresőoptimalizálás…

Nem kérdés: ha a weboldalad jól van SEO-zva, akkor nincs többé szükséged arra, hogy fizess a látogatókért Google-ben vagy Facebook-on. Azok már csupán kiegészítők lesznek a marketingedhez.

Az is tény, hogy az organikus keresésből érkező látogatók konvertálnak a legjobban… Készen állsz arra, hogy megelőzd a konkurenciád? 

A keresőoptimalizálás részei

SEO a NETMIX-nél

 

A Keresőoptimalizálás célja, hogy a weboldalad minél feljebb kerüljön a Google keresések listáján, ezáltal pedig sokszor több látogatód (ügyfeled) legyen INGYEN.

Ezt az eredményt a rengeteg különböző SEO technika megfelelő alkalmazásával lehet elérni. A NETMIX-nél az alapoktól kezdve a legapróbb részletek kidolgozásáig, minden egyes SEO elem a helyére kerül.

Vegyük végig a legfontosabb részeket és nézd meg hogyan lesz a weboldaladnak akár EZERSZERES látogatottsága a következő években…

SEO audit

 

A Keresőoptimalizálás minden esetben egy részletes weboldal vizsgálattal indul. Ha ez a lépés kimarad, akkor csak vaktában lövöldözik az ember. Ennek az eredményéből kiderül, hogy milyen technikai hibák vannak a weboldalon és hol kell elkezdeni a javítást.

(A technikai javításokat általában elég egyszer elvégezni, onnantól pedig csak figyelni, hogy az új tartalmak már jól kerüljenek fel a weboldalra.)

A weboldal szoftveres és manuális ellenőrzésen is átesik, figyelembe véve az eddigi Search Console és Google Analytics statisztikákat is. Ha eddig nem voltak telepítve, akkor nulladik lépésben ezen hiányosságok kezelésére is sor kerül. Nem maradhat ki semmilyen SEO-val kapcsolatos adat!

Kérek egy SEO elemzést
SEO audit

Technikai SEO

 

Nézzük meg, hogy milyen hibák fordulhatnak elő egy weboldallal kapcsolatban vagyis inkább, hogy milyen technikai paramétereknek kell rendben lenni, ha Keresőoptimalizálásról van szó. (A felsorolás nem teljes, csak a legfontosabbak vannak említve! Valójában több, mint 50 SEO faktor létezik, aminek rendben kell lennie! )

Tartalmi SEO

 

Amint rendben vannak a technikai tényezők, semmi nem tarthat vissza a hagyományos értelemben vett Keresőoptimalizálástól. 

Linképítés

 

A linképítés mára egy teljesen új műfajjá nőtte ki magát, amit jól csinálni nagyon nehéz és drága folyamat. Így a NETMIX-nél elsősorban on-site keresőoptimalizálás történik, ami elsősorban cikkek, leírások, meta adatok szövegezését és optimalizálását jelenti. A minőségi cikkek írásának köszönhetően előbb-utóbb természetesen linkek születnek, hiszen a hasznos és egyedi tartalmat boldogan osztják meg az emberek.

Ugyanakkor nem kell lemondanod a prémium linképítésről sem! Egyedi ajánlat alapján a technikai keresőoptimalizálás után az on-site SEO-val párhuzamosan lehetőség van valóban működő és értékes linkek kiépítésére is.

Linképítés

Keresőoptimalizálás árak

 

A NETMIX-nél a SEO havidíjas szolgáltatás és érdemes hosszú távon igénybe venni, hiszen nagy mennyiségű, minőségi munkára van szükség ahhoz, hogy jobb pozícióba kerüljön a weboldalad (könnyű kulcsszavakra már 2-3 hónap is elég, de sok konkurencia mellett minimum 6 hónap – 1 év).

Ára 70.000 forint / hó (nettó).

Keresőoptimalizálás audit
100.000 Ft
Alapfeltétel, egyszeri díj
A Keresőoptimalizálás első és kihagyhatatlan lépése
Vállalkozói szerződéssel
+1 hónap INGYENES technikai Keresőoptimalizálással
Saját fejlesztésű weboldal esetén javaslatok a technikai SEO javításokra
WordPress weboldal esetén a javítások elvégzése
Ezt kérem
Keresőoptimalizálás havidíj
70.000 Ft / hó
Az audit utáni első hónap INGYENES
Megbízási szerződéssel
Teljes technikai SEO weboldal helyreállítás
Aktuális tartalom optimalizálás
Kulcsszó kutatás, kulcsszó stratégia felépítése
Minőségi tartalommarketing felépítése
Webáruház és céges weboldal esetén is igénybe vehető
Ezt kérem
Keresőoptimalizálás Power UP
130.000 Ft / hó
Dupla tartalom
Dupla mennyiségű hibajavítás
Gyorsabban elért jobb helyezések a Google-ben
Limitált ügyfélszám (maximum 10 ügyfél veheti igénybe)
Konkurencia garancia: a NETMIX-nél nem lehet két különhöző ügyfél ugyanabból a témából, házon belüli verseny miatt!
Ezt kérem