Mi az a Google Ads (Adwords)?

 

Kétségtelen, hogy a Google vagyis a Google Ads a VILÁG LEGNAGYOBB marketing eszköze.

Gondolj csak bele: amikor rákeresel valamire az interneten (és ezt a Google keresőjével teszed), akkor bizony a legtöbb esetben az első néhány találat Google hirdetés. Ez egyben azt is jelenti, hogy több millió ember használja sikeresen, tehát számodra is tökéletes befektetés lehet…

Persze nem csak a keresőben láthatsz Google Ads hirdetéseket. Az egész internet tele van velük: ott vannak ezernyi weboldalon, YouTube-on, mobil alkalmazásokban és minden Gmail fiókban is. Miért ne vágnál Te is egy szeletet a tortából?

Vágjunk bele! Tovább olvasom
Egy Google Ads hirdetés minta

Hogyan lehet Neked is Google Ads hirdetésed?

 

Ha már van weboldalad, céloldalad vagy webáruházad, akkor eljött az online marketing ideje. (Ha még nincsen, akkor pedig nézz körül a weboldal készítés + online marketing csomagok között akciós áron!)

Nincs más teendőd, mint regisztrálni a Google Ads oldalon, beállítani a fiókot, létrehozni a kampányokat a releváns hirdetéscsoportokkal és kulcsszavakkal.

De ha nem szeretnél százezreket kidobni az ablakon egy gyenge minőségű Ads fiókkal, akkor a legjobb, ha profira bízod a Google hirdetéseid…

Google Ads kampány felépítés 6 lépésben

Ingyenes weboldal felmérés

Ha weboldal technikailag és/vagy design szempontjából rossz minőségű, akkor nem érdemes meghirdetni és első körben javaslatokat kapsz a weboldal módosítására. Rossz minőségű weboldal hirdetéseire nincs garancia, így előbb a weboldalt kell rendbe szedni!

A Google komolyan veszi a weboldal minőségét. Szélsőséges esetekben akár le is tilthatja az Ads fiókodat!

Van már Google Ads fiókod?

10-ből csupán 1-szer lesz érdemes meglévő fiók optimalizálását folytatni. Ez azért van, mert a legtöbb ügynökség egyszerűen a kezdőkre bízza az új ügyfeleket, akik nem tudnak vele mit kezdeni a heti 1 órában…Tisztelet a kivételnek!

15.000 forintos Google Ads kupon

Új, tiszta, mérnöki gondossággal tervezett Google Ads fiókodhoz jár majd egy 15.000 forintos kupon is, amit a második hónapban lehet felhasználni hirdetésekhez.

Google Ads kampányok létrehozása

Meghatározzuk azokat a termékeket, termék kategóriákat, szolgáltatásokat, amiket hirdetni szeretnél. Majd ezekhez létrejön a megfelelő kampánystruktúra, a hirdetéscsoportokkal és kulcsszavakkal együtt. 

Érdemes az összes kampány- és hirdetéstípust kipróbálni, mert nem működik mindenkinek ugyanaz! Keresési, display és remarketing kampányok léteznek, ezeken belül pedig létrehozhatunk statikus, dinamikus illetve adaptív hirdetéseket is.

Google hirdetések

Releváns kibontott szöveges- és az adaptív keresési hirdetések megfogalmazása következik. Nem lehet megfeledkezni a hirdetés bővítményekről sem, hiszen a Google előnyben részesítheti azokat a hirdetéseket, amelyek minden technikát felhasználnak.

Technikai paraméterek

Költségkeret, célzás, kizárások, optimalizációs technikák, nyelvek, helyek, eszközök, ajánlattétel, stb. Beállítjuk a weboldalon a Google követőkódot és az esetleges külső integrációkat. A fiók feltöltése után, pedig indulhat is a hirdetés!

Google Ads (Adwords) hirdetés árak

 

Google Ads fiók létrehozása / beállítása és az első kampányok / hirdetések betöltése: 100.000 forint egyszeri díj (nettó).

Google Ads hirdetés kezelés, optimalizálás: a hirdetési költség 10%-a, de legalább 60.000 forint / hó (nettó).

Google Ads fiók felépítése
100.000 Ft
Új Google Ads fiók létrehozása
Kampányok és hirdetések kialakítása
+ 2 hónap INGYENES optimalizáció
Vállalkozói szerződéssel
Weboldalkészítéssel együtt további kedvezménnyel!
Google Ads fiók optimalizálás
60.000 Ft / hó
Folyamatos optimalizálás a több konverzió és a nagyobb megtérülés érdekében
Google Ads lehetőségek maximális kihasználása
Újabb kampányok és hirdetések kialakítása
Google Ads újdonságok telepítése a fiókba
Az ár a hirdetési büdzsé 10%-a, de legalább 60.000 Ft
Megbízói szerződéssel