2019-ben, új NETMIX ügyfélként 40%-al olcsóbban veheted igénybe az összes online marketing szolgáltatást, köztük a Google Ads-, Facebook-, Instagram hirdetések kezelését és a Keresőoptimalizálást is!

Ne maradj le!

Választok szolgáltatást

Mi az online marketing?

Minden olyan hirdetés, amit látsz az interneten vagy a telefonod alkalmazásaiban, vagy az e-mail fiókodban az online marketing része. Rengeteg hirdetési felület van az interneten és Te is vehetsz a nagy tortából egy szeletet.

Szükséged is lesz rá, mert ha kész a weboldalad, sajnos nem elég, hogy nagyon szép és jó. Látogatókat kell szerezned, és a látogatókból vásárlót vagy ügyfelet kell varázsolnod. Erre adnak lehetőséget az online marketing eszközök. De lássuk hogyan lehet a Te vállalkozásod az internetezők szeme előtt…

Google Ads (régi nevén Google Adwords)

Az első számú fegyver az internet világában. A Google mindenhol ott van, minden egyes weboldalon megjelenik valamilyen formában. A legtöbb szolgáltatása ingyenes, de nem véletlenül: a legtöbb bevétele a hirdetésekből származik. Igen. A Google-nek milliárdokat fizetnek az emberek nap mint nap, hogy a Google látogatókat szerezzen nekik.

És a rendszer működik. A Google Ads hihetetlen mértékben fejlődik folyamatosan. Akár minden nap jelennek meg újdonságok benne, ezért érdemes figyelemmel kísérni a fejlődését.

Tovább a Google Ads hirdetésekhez

Keresőoptimalizálás – SEO

Ez a nagyágyú. Ezt a legnehezebb csinálni és még nehezebb jól csinálni. Rengeteg dologra kell figyelni. Van technikai és tartalom része is. Egyszerűen mindennek úgy kell lenni, ahogy a Google megálmodja.

Sokan nem tudják vagy nem értik, hogy hosszú távon miért a keresőoptimalizálás a legjobb az online marketingben. Ezért egy kis magyarázat is jár majd hozzá. Elöljáróban csak annyit, hogy ha biztos alapokra akarod építeni a webes megjelenésedet, akkor itt kell elkezdened. További információért kattints!

Tovább a keresőoptimalizálásra

Facebook hirdetések

A Facebook azért jött létre, hogy az emberek bejelöljék az ismerősöket és kiposztolják az ebédjüket. Más részről viszont azért tud fennmaradni, mert óriási összegeket termel a hirdetési felületük. Te is állandóan szembesülsz a legújabb reklámokkal, amikor lapozod a Facebook eseményeket.

Több milliárd ember egy helyen. Mutasd meg nekik, hogy ki vagy és miért adjanak Neked pénzt!

Tovább a Facebook hirdetésekhez